Dental Express Zagreb - 3M ESPE, Dentsply GAC, Euronda, Major, Strauss, Heraeus, SybronEndo, IMTEC 3M, OCC, DISCUS, MELAG...

English (United Kingdom)

Linkovi

3M ESPE 3M_ESPE
3M ESPE proizvodi i prodaje više od 2.000 proizvoda i usluga osmišljenih kako bi stomatolozi unaprijedili oralnu njegu pacijenata. Uz 3M ESPE, dobit ćete više od pružatelja inovativnih stomatoloških proizvoda i usluga.
S 3M ESPE dobivate partnera posvećenog najvišim mogućim standardima u stomatologiji. Pružamo praktična i genijalna rješenja koja čine razliku u dentalnoj struci. Poput vas, želimo poboljšati dentalnu skrb pacijentima.

Dentsply GAC DENTSPLY
Već 40 godina DENTSPLY GAC stoji na usluzi ortodontima s posebno dizajniranim rješenjima i uslugama kako bi se olakšao proces liječenja, a s druge strane pacijentima pružili odlične, pravovremene rezultate.
DENTSPLY GAC predstavlja kvalitetu i ostaje posvećen svojim klijentima u potrazi za optimalnom ortodontskom terapijom kroz stalno istraživanje i razvoj.
DENTSPLY GAC ortodontski sustavi, laboratorijske usluge, instrumenti, softver, korisnička podrška kao cjelina pridonosi napretku globalne ortodontske zajednice i svim pacijentima.

Euronda EURONDA
Euronda je od 1975 godine tvrtka posvećena evoluciji proizvoda koji stvaraju sustav prevencije protiv prijenosa infekcije u stomatologiji na polju: sterilizacije s mnogo modela autoclaves, thermoseal strojeva i ultrazvučnih ceaners. Monoart-line, koji se sastoji od kompletne palete proizvoda za jednokratnu upotrebu dostupnih u raznim bojama (od maske do saliva ejectors, od pregača do šalica). Timski rad uvelike je doprinio razvoju tvrtke.
Rezultat uspješnog poslovanja Euronda-e je izlazak izvan nacionalnih granica i ponuda vlastitih proizvoda cijelom svijetu, što je dovelo širenju proizvodnje i prodajnih pogona na tržišta Njemačke, Brazila, Francuske i Rusije. Uspjeh je nastavljen zahvaljujući konstantnim obraćanjem pozornosti na specifične zahtjeve tržišta što dovodi do razvoja inovativnih proizvoda, koji unaprjeđuju rad u operacijskim salama te povećavaju sigurnost pacijentima i osoblju.

Major MAJORDENTAL
MAJORDENTAL je tvrtka osnovana 1960 godine u gradu Torinu. Major je danas jedan od vodećih europskih proizvođača visoko kvalitetnih stomatoloških materijala za laboratorije i stomatološke ambulante. Linija proizvoda za zubne laboratorije sadrži umjetne zube iz akrilnih smola i kompozitnih materijala, materijale za izradu kruna i mostova; akrilata za zubne proteze, abrazive, kao i opremu za laboratorijsku uporabu. Proizvodi za dentalne klinike uključuju kompletnu paletu materijala za stomatološke otiske (silikoni i alginati).
Proizvodi su certificirani u skladu sa CE regulaciju Europske unije. Svi naši materijali su pažljivo odabrani kako bi ispunili međunarodne standarde, te prolaze rigorozne kontrole kako bi se osigurala konstantna razina kvalitete. Na kvalitetu naših proizvoda utječe i sama organizacija distributivne mreže. Glavni proizvodi su dostupni u cijelom svijetu preko odabrane mreže dilera kako bi se osigurala visoka razina usluga za naše klijente.

Strauss STRAUSS
"Strauss & Co" se posvećuje razvoju jedinstvenih proizvoda i nastoji zadržati svoje proizvode na "rubu kvalitete".
Svi naši stomatološki alata zadovoljavaju pravilo 93/42 EU i CE certifikat.
Strauss & Co 's proizvodi se distribuiraju u preko 40 zemalja putem naše globalne prodajne organizacije, koja prati najnovije inovacije, razvoj i materijale.
U stomatološke Diamond Tools ubrajaju se:
• FG svrdla za stomatologe (osiguravaju širok spektar profila te 6 vrsta zrna veličine pogodnih za većinu profila).
• HP zubni alati za zubarske laboratorije.

Heraeus Heraeus
Ime Heraeus označava uspješnu tvrtku u obiteljskom vlasništvu sa dugogodišnjom tradicijom u svijetu poznatu kao specijalist za visoko estetska stomatološka rješenja.
Tržište dental proizvoda sve je više oblikovano karakteristikama koje prate trendove iz estetske stomatologije, konzervativne stomatologije i parodontologije, digitalizacije protetike i rastuće potražnje za implantat ispunama.
Heraeus uz sveobuhvatan asortiman osigurava dodatnu vrijednost za stomatologe i laboratorije.

SybronEndo SybronEndo
SybronEndo je inovator u endodontologiji više od 100 godina. Kerr Endo tvrtka iz koje je proizašao SybronEndo, prvi je proizvođač endodontskih instrumenata i materijala u svijetu. Mnoge velike tvrtke i i velikani iz endodontske industrije udružile su se kako bi SybronEndo postao ono što danas predstavlja: lider u kvaliteti endodontskih proizvoda.
Konstanto razvijamo nove proizvode, tehnike i materijale kako bi pridonijeli poboljšanju cjelokupne endodontologije.

IMTEC 3M
IMTEC_3M
IMTEC je posvećen unapređenju stomatološke znanosti, implantat tehnologije i digitalne radiografije. Tvrtka je kroz vlastita istraživanja, razvila širok spektar stomatoloških proizvoda koje trenutno koristi veliki broj klinika diljem svijeta.
Cilj  IMTEC-a je pružiti stomatološkoj struci vrhunske, cjenovno prihvatljive dentalne implantate i vezane proizvode, zajedno s kompetentnom i pouzdanom službom za korisnike.

OCC Oroclean
OCC Švicarska je tvrtka u vlasništvu obitelji osnovana 1969 godine, a danas sa 40. godišnjim iskustvom specijalizirana je za razvoj i proizvodnju sredstava za čišćenje i dezinfekciju. Naši proizvodi su dostupni u preko 60 zemalja širom svijeta, uključujući tržišta Europe, Africe, Bliskog Istoka i Azije. OCC Švicarska je certificirana u skladu s vrlo strogim ISO 9001/2000 i ISO 13485 standardima. Proizvodimo sredstva za dezinfekciju i čišćenje namijenjena bolnicama, stomatološkim klinikama, i brojnim drugim sektorima koji zahtijevaju kvalitetna dezinfekcijska sredstva. Veliki napor ulažemo u istraživanje i razvoj kako bi stvorili i unaprijedili postojeće proizvode i usluge s ciljem pružanja najkvalitetnije dezinfekcije na tržištu.

DISCUS DISCUS_dental
Discus je dobro poznat za izbjeljivanje zubi jer smo postali svjetski lider u ovoj kategoriji. U konceptualne faze razvoja naših proizvoda uključili smo stomatologe kako bismo uočili njihove želje i potrebe. Zajedno istražujemo nove načine koji će pomoći pacijentima i unaprijediti praksu.
Ono što možda ne znate je to da discus također nudi niz pouzdanih i cijenom prihvatljivih restorativnih materijala, uređaja i proizvoda za oralnu higijenu, sigurnih i revolucionarnih endodontskih sustava, a naš najnoviji dodatak je jedan od najimpresivnijih lasera u industriji.

MELAG MELAG
U cilju pružanja profesionalne njege, neophodno je provesti pouzdane i učinkovite higijenske mjere za zaštitu pacijenata i medicinskog osoblja. Odgovornost i obveza industrije je osigurati potrebnu opremu i procese za sterilizaciju.
Prije više od 50 godina MELAG je u Berlinu započeo sa proizvodnjom opreme za sterilizaciju. Prepoznavanje važnosti kvalitete u proizvodnji, žudnja za inovativnošću, kao i najviši sigurnosni standardi, učinili su tvrtku u obiteljskom vlasništvu MELAG, vodećim svjetskim proizvođačem opreme za sterilizaciju.

GC gc
Kao globalno poznati proizvođač dentalnih proizvoda, tvrtka GC prije svega nastoji prepoznati potrebe pacijenata te proizvesti proizvode u skladu sa ekološkim standardima kako bi smanjili onečišćenje okoliša.
Proizvodnjom visokokvalitenih proizvoda uz pridržavanje ekoloških standarda i normi, nastavit ćemo stvarati kvalitetne proizvode iz područja dentalne medicine kako bi osigurali oralno zdravlje ljudi u 21. stoljeću.

ORTHOCLASSIC orthoclassic
Ortho Classic proizvodi u SAD-u i distribuira na globalnom tržištu proizvode visoke kvalitete. Svaki proizvod Ortho Classic-a prolazi rigoroznu kontrolu i kontinuiranu provjere kvalitete.
Smatramo kako visoka kvaliteta ne treba uvijek podrazumijevati i visoku cijenu, a kao dokaz tome idu u prilog i naš jedinstveni proizvodni proces koji nam daje mogućnost proizvodnje vrhunskih proizvoda po povoljnim i konkurentnim cijenama.

Zimmer Dental zimmer-dental
Tvrtka „Zimmer Holdings Inc.“ osnovana je 1927. godine kao matična tvrtka „Zimmer Dental Inc.“, koja je tijekom vremena postala svjetski lider u oblikovanju, razvoju, proizvodnji rekonstruktivnih ortopedskih implantata, koji uključuju zglobne, kralješnične i stomatološke implantate. Tvrtka ima gotovo 8.000 zaposlenika diljem svijeta, a Zimmerovi implantati i s njima vezani proizvodi zastupljeni su u više od 100 zemalja. Zimmerova vizija u skladu je s desecima godina kliničkih ispitivanja i vezana je uz izvrsnost i svakodnevno poboljšanje kvalitete života pacijenata postavljanjem implantata, regeneracijom čeljusti, rekonstrukcijom kukova, ramena, koljena i kralježnice.